Üdvözöljük a Démétérnél!

Rólunk

Biztos talajon

demeter-talajvizsgalat-szaktanacs-legifoto
Egy talajvizsgálattal és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozó cég vagyunk. Egy olyan világért dolgozunk, ahol a tudatos és fenntartható talajgazdálkodás a mindennapok része.

Szeretnénk minden gazdának, kertésznek, tájépítésznek és vállalkozásnak segíteni, hogy tisztában legyen földjeik állapotával és értékével. Partnernek lenni abban, hogy megtalálják a talajaik megőrzéséhez és javításához legjobban illő eszközöket, módszereket. Közreműködni abban, hogy az egyre szélsőségesebbé váló időjárási viszonyok között is úgy tudják végezni munkájukat, hogy közben óvják a környezetet.

Amiért szeretnek velünk dolgozni

Mert minden talajos kérdésre van válaszunk, minden problémára van megoldásunk. Az is lehet, hogy mi fedezünk fel újabb problémát menet közben. Átgondoltan, a részletekre odafigyelve dolgozunk, mert tudjuk, hogy a talaj nem szerencsejáték.

Megszállottan kutatjuk az új lehetőségeket, és ezt a tudást szeretjük megosztani ügyfeleinkkel is. Akár egy hasznos tanácsról, akár egy kísérletről van szó, szívesen a szélesebb publikum elé tárjuk az új lehetőségeket, vagy elmondjuk a véleményünket egy sokakat érintő kérdésben.

Változatos szakmai hátterünknek köszönhetően egy kihívást több oldalról is megvizsgálunk – ha így sem találjuk a megfelelő megoldást, kliensünket összekötjük az erre legalkalmasabb partnerünkkel.

Amit képviselünk

Pontos és precíz munkavégzés

A fals eredmények idő-, energia- és pénzpocsékolást jelentenek minden résztvevő félnek.

Hosszútávon is eredményes megoldások

Nem végzünk félmunkát.

Mindig válaszolunk

És mindenkinek. A 200 négyzetméteres kert ugyanannyira fontos nekünk, mint a 2000 hektáros nagyüzem.

A tudás mindenkié

Büszkék vagyunk rá, hogy taníthatunk, és mi is szeretünk a legjobbaktól tanulni.

Cégadatok

Démétér Biosystems Bt.

Székhely: 8000 Székesfehérvár, Had utca 1-3.
Adószám: 25004609-2-07
Cégjegyzékszám: 07-06-015763
Ügyvezető: Diriczi Zsombor
Bank: UniCredit Bank
SWIFT: BACXHUHB
Bankszámlaszám: 10918001-00000072-91270006
IBAN: HU16109180010000007291270006